Afspraak maken

Spreekuur op afspraak

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.

Dr. Ruting: aanwezig op dinsdag, woensdag en vrijdag.

Dr. Ybema:aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.

U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 08.00 -11.00 uur en 14.00-16.00 uur.  Voor eenvoudige vragen kunt u ook gebruik maken van het telefonisch spreekuur, iedere dag van 13.30-14.00 uur. Ook kunt u nu via de website een afspraak maken onder de + ( zonder DIGID) of via de patientomgeving ( met DIGID ). Bij de laatste is het ook mogelijk herhaalrecepten online aan te vragen. Via de patientomgeving ( DIGID ) is de afspraak ook te wijzigen.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

via onderstaande link ook digitaal een afspraak bij ons maken.

https://www.mijngezondheid.net/?_nfpb=true&_pageLabel=eAppointment